donderdag, juni 13, 2024
RegionieuwsUit de studio

Okra Wingene op fietsbedevaart naar De Panne

Op vrijdag 18 mei trokken achttien wielertoeristen van Okra Wingene op fietsbedevaart naar de kustgemeente De Panne. Een rit van maar liefst 135 km. Er was een tussenstop in Leke Diksmuide waar een warme kop lekkere soep gepresenteerd werd. Vandaar ging de tocht verder via Mannekensvere, Nieuwpoort en Koksijde om te finaliseren in De Panne.

Op de agenda een bezoek aan de Onze Lieve Vrouw van Fatima in de crypte van de Onze Lieve Vrouwkerk waarna het middagmaal volgde in restaurant Parkhotel. Het was opnieuw tijd om de terugtocht aan te vatten met een tussenstop in Diksmuide. Omstreeks twintig voor zes uur waren de sportievelingen terug in Wingene.

Iedereen was zeer tevreden over de geleverde prestatie en het goede verloop van de uitstap. De organisatie wil graag nog even een dank noteren aan Magda en Bart voor de goede begeleiding met de volgwagen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *