vrijdag, mei 24, 2024
Hoogweg 16Uit de studio

Laatste Hoogweg 16 over de Ooigemse Feesten, Truck Safety Award, 200 jaar brandweer Tielt en Nina Dewachtere

Op zondag 4 juni zetten Katrien en Jo De Groot voor een laatste keer dit seizoen de deuren van Radio Oost West wagenwijd open voor Hoogweg 16, het infotainmentprogramma van Radio Oost West.

Komt langs die dag: Frédéric Depypere. Hij komt het programma van de Ooigemse Feesten voorstellen. erder ontvangen Katrien en Jo dokter Marchand van het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Hij zal het hebben over een nieuwe robot die er in gebruik werd genomen.

Transportbedrijf DECOTRA uit Tielt won recent de nationale Truck Safety Award. Danny De Coninck vertelt er ons alles over. Nog in Tielt viert de brandweer haar 200-jarig bestaan en dat zetten Jo en Katrien graag in de kijker. Nette Verhulst uit Oostrozebeke neemt deel aan Miss Grace Benelux en komt daar meer over vertellen. 

En we mogen ook nieuw Belgisch zangtalent uit onze regio verwelkomen, zangeres Nina Dewachtere. Muzikaal worden we verder verwend door La Galeria. Zij brengen alvast de Spaanse zon tot in jouw huiskamer. Ook Glen Van Parys komt meer vertellen over zijn nieuwste single.

Je kan alles van op de eerste rij beleven op Radio Oost West via onze frequenties of je komt gewoon zelf even langs in onze studio. Je bent er gratis welkom! Noteer dus zondag 4 juni tussen 10 en 13 uur voor Hoogweg 16, op Radio Oost West natuurlijk.