donderdag, juni 13, 2024
Hoogweg 16

Opnieuw Hoogweg 16 op zondag 6 maart

Komende zondag trakteert Radio Oost West jou op een nieuwe editie van het maandelijkse infotainmentprogramma Hoogweg 16. Tussen 9 en 13 uur ontvangen Rik Vandevelde en Jo De Groot tal van gasten.

Centrale muzikale gast is The Limits Accoustic Coverband en verder zijn er gezellige babbels met de Wijnpersoonlijkheid van het jaar Philippe Lambrecht, Geert Verbeure van de Kapelse Wielerclub die haar 50ste verjaardag viert en Eddy Van Mouffaert komt zijn boek voorstellen.

Samen met Michiel Bonte kijken we even naar het weer en Zwevezelenaar Wesley Noë is finalist First Sommelier Of Belgium. Maxim Declercq komt na 11 uur vertellen over een nieuw concept tijdens de wielerwedstrijd Dwars Door Vlaanderen in Waregem en Johan en Lindsey runnen in Oostrozebeke samen een detectivebureau.

Een gevulde aflevering van Hoogweg 16 dus op zondag 6 maart. Spring gerust binnen. Tot dan!