maandag, april 22, 2024
Aperitiefshow

Rik Vandevelde viert zondag zijn verjaardag … en laat hem vervangen voor de Aperitiefshow

Komende zondag schenkt collega Lieven de aperitief uit waar Rik Vandevelde zelf van zal genieten. Hij viert die dag namelijk zijn verjaardag en heeft dan ook wel een dagje verlof verdiend. Proficiat!

2 reacties op “Rik Vandevelde viert zondag zijn verjaardag … en laat hem vervangen voor de Aperitiefshow

 • hey steventje hey heertje hey lieventje hey sandertje hey jantje hey wernertje hey joketje hey katrientje hey tinneke hey chrisje hey josje van meer hey andriesje hey harrytje hey jeroentje hey dannytje hey jotje de groot hey lientje de pauw hey maartentje hey rikje van de velde hey robbytje hey nicotje hey eewoudje ik ben blij met jullie programmas hoor ik wens jullie ook een zalig kerstfeest en een begin van 2022 en ik ga zeker blijven luisteren naar jullie programmas jullie maken me altijd blij en vrolijk en gelukkige en ik ga er blijven zien voor jullie allemaal ik luister heel erg graag naar julllie programmas en radio jullie doen dat zo goed he ik ben blij dat jullie er nog zijn ik blijf er zijn voor jullie en jullie ook voor mij jullie zijn lief tof schatiig leuk sinpatiek en groote lieve lieve lieve schatjes ik vind het echt fijne muziek en leuke babeltjes van jullie en ook heel erg leuk hoe jullie mijn verzoekjes aan paken en voor lezen en draaien nee het is echt een top radio zender met top persentatoren ik wil jullie al vast heel erg bedanken voor al jullie goede zorgen naar mij toe jullie goede steun naar mij toe en jullie hulp naar mij toe en al jullie lieve woorden ontroeren me altijd jullie zijn echt toffe en schattige mensen en ook ik wil jullie ook allemaal inorm bedanken voor als wat jullie gedaan hebben voor mij in 2021 en we gaan dat blijven over doen tot in 2022 en ik wens jullie allemaal prachtige feestdagen toe en een goed nieuw begin van 2022 en ik ga op donderdag 30 naar jan space zijn muziekamenten luisteren en ook op vrijdag 31 december ga ik zeker luisteren naar de top 100 gaan jullie er allemaal zijn gaan alle persentatoren er zijn vrijdag 31 december bij de top 100 ik ben nieuwd ik hoop dat jullie aan mij blijven denken en mij gaan blijven helpen en steunen ik ben beniewd voor vrijdag hoor ik kan niet meer wachten hoor ik hoor jullie allemaal rap terug nog fijne feestdagen en geniet er maar van en vergeet niet aan mij blijven denken en af en toe een kaarsje aan te steken voor mij goed ik mis jullie nu hoor op de radio tot in 2022 tot snel vergeet niet samen is voor altijd dada en goed begin van 2022 tot snel iedereen ik hoor jullie nog wel en ik ga zeker luisteren naar jan space en de top 100 ik ben echt beniewd dada ik mis jullie op de radio

  Beantwoorden
  • Andries

   Bedankt voor de fijne reactie en veel luistergenot de komende dagen!

   gr
   Andries

   Beantwoorden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *