zondag, juni 16, 2024
Bruegelfeesten Wingeneregio aan het woord

Live radio vanop de Bruegelmarkt in Wingene op zondag 5 september

Op zaterdag 4 en zondag 5 september zijn er opnieuw Bruegelfeesten in het centrum van Wingene. Radio Oost West zal er ook aanwezig zijn met hun nieuwe mobiele studio Kamiel.

Op zaterdag is er om 16u30 een misviering op de autoscooters, gevolgd door de doop van een reus. Café Tournee start om 19u30.

Op zondag is er Bruegelmarkt van 9 tot 13 uur. Je vindt er tal van lokale standhouders én Radio Oost West in een leuke bruegelsfeer in de Oude Bruggestraat! In de grote tent kan je genieten van een aperitief en vanaf 12 uur – op reservatie – van een heerlijke bruegelmaaltijd. Om 14u30 is er de reclamestoet gevolgd door … na lang wachten … de reuzenstoet om 15u30.

Voor alle info en reservaties kan je terecht op www.bruegelfeestenwingene.be.

Kamiel op de Bruegelmarkt

Bezoek op zondag 5 september zeker ook de lokale markt in de Oude Bruggestraat, want Radio Oost West verzorgt er van 9 tot 13 uur een boeiende live radio-uitzending. Leuke muziek en interviews omtrent de Bruegelfeesten.

Als je hem nog niet gezien hebt, kan je kennis maken met onze nieuwe mobiele studio Kamiel. Onze nieuwste aanwinst, waarmee we overal een live radio-uitzending kunnen verzorgen. We staan rechtover het gemeentehuis van Wingene. Tot dan!