zondag, juni 16, 2024
Studio Oost WestUit de studio

Jo De Groot terug met Studio Oost West en de Wielsbeekse Feesten, Peter Maton die tentoonstelt en één van de kandidates van Miss West-Vlaanderen

Komende zondag is Jo De Groot terug na wat radioverlof met een nieuw seizoen van Studio Oost West.

Hij heeft onder meer een babbel met Sven Vanrietvelde, coördinator van de Wielsbeekse Feesten 2021, spreekt hij met Peter Maton over een komende tentoonstelling omtrent de Kortrijkstraat in Tielt en Beau Byttebier uit Wielsbeke vertelt over haar deelname aan Miss West-Vlaanderen.

Er is dit seizoen ook aandacht voor een Vlaamse artiest. Genoeg redenen dus om af te stemmen op zondagochtend!

Studio Oost West werpt tijdens het weekend een blik op onze regio op zaterdag tussen 15 en 17 uur met Lien en op zondag tussen 9 en 11 uur met Jo De Groot.

One thought on “Jo De Groot terug met Studio Oost West en de Wielsbeekse Feesten, Peter Maton die tentoonstelt en één van de kandidates van Miss West-Vlaanderen

 • Beste
  Hieronder kopie van een mail dat we hebben ontvangen op 25.02 op mail van hendrik.vermeulen6.

  Wij hebben uw een antwoord per mail verzonden, maar daar geen verdere reactie op gekregen.

  Zie hier jullie mail

  Uitnodiging interview Radio Oost West

  Goeiemorgen,

  Mijn naam is Jo De Groot, presentator/samensteller bij Radio Oost West. Ik woon in Sint-Eloois-Vijve en deze morgen tijdens een wandeling zag ik Uw bestelwagen staan met daarop “De Paardenmens”. Dat trok mijn aandacht. Ondertussen ben ik even op Uw website geweest om te kijken wat U zo allemaal doet en ik moet zeggen : dat is toch wel de moeite en uniek te noemen.

  Nu, Radio Oost West is een regionale radio met studio’s in Wingene (nabij Tielt). Wij zenden uit op 2 frequenties : 106.5 fm voor Tielt en ruime omgeving en 107.3 fm voor Waregem/Wielsbeke en ruime omgeving.

  Op de eerste zondag van de maand brengen wij het programma “Hoogweg 16”. In dit programma dat loopt van 10 tot 13 uur is er live publiek, live muziek en zijn er ook live praatgasten. Er kan ook iets genuttigd worden aan onze bar.

  Daarom dat ik U even contacteer met de vraag of U op Zondag 7 April één van onze praatgasten wil zijn. Het is dan de bedoeling om op een spontane, gemoedelijke babbel even Uw leven en werk toe te lichten. Het lijkt me alvast een boeiend onderwerp om een interview hierover te hebben. Bedoeling is dat wij dan een bepaald uur afspreken ergens tussen 10 en 13 uur wanneer het interview kan plaats vinden.

  Ik hoop alvast dat U op deze uitnodiging wil ingaan. Het zou fijn zijn mocht ik U op Zondag 7 April mogen verwelkomen bij Radio Oost West.

  Mag ik vragen om een antwoordje terug te sturen ? Alvast bedankt !

  Met vriendelijke groeten,

  Jo De Groot
  Radio Oost West

  Beantwoorden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *