vrijdag, mei 24, 2024
CoronaMolenland FeestUit de studio

Opnieuw uitstel voor Molenland Feest. Uitstel is echter geen afstel!

Zoals bekend kampen we nog steeds met corona. Normaal zou de kaartenverkoop van Molenland Feest in april 2021 nu volop bezig zijn. Daar het voor ons nog onduidelijk is hoe de situatie zal zijn op 17 april 2021, hebben we beslist om ook dit jaar het Molenland Feest uit te stellen.

We zijn nagegaan of een verplaatsing naar een andere datum, eventueel in het najaar, mogelijk was, maar dit lukte niet. Daarom is beslist dat het Molenland Feest editie 2021 niet zal door gaan én dat we de organisatie voor het Molenland Feest 2022 zullen opstarten.

De nieuwe datum is 23 april 2022! Dit zal met dezelfde artiesten zijn die gepland waren voor 2021, namelijk Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot en Sam Gooris.

Aan wie al kaarten had voor het Molenland Feest 2020, vragen we deze te bewaren, om ze in te wisselen voor het Molenland Feest 2022. De omruiling van de kaarten kan van zodra de nieuwe kaarten voor de editie van 2022 gedrukt zijn. Hoe dit praktisch zal verlopen, laten we nog weten.

Op dus naar het 15de Molenland Feest in 2022! Zorg voor elkaar en blijf luisteren naar Radio Oost West.

Voor vragen kan je terecht op info@radiooostwest.be.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *