vrijdag, mei 24, 2024
RegionieuwsStudio Oost Westvk18

HERBELUISTER Kopstukkendebat Wingene

Op 22 september stond Studio Oost West in het teken van de lokale verkiezingen in Wingene: de gemeente waar onze studio is gevestigd en die we dus telkens met speciale aandacht opvolgen. Het debat werd georganiseerd en live uitgezonden door Radio Oost West. Diverse gemeentelijke onderwerpen kwamen ter sprake en voor velen kwam er een verduidelijking van de standpunten. Aan tafel: Hendrik Verkest (lijsttrekker CD&V), Marc Vanoverschelde (lijstduwer Burgerbelangen ter vervanging van Fabienne Allaert) en Pieter-Jan Verhoye (lijsttrekker N-VA). Moderator van dienst: Tine Verhenne. Beluister hier het volledige debat in 5 delen.

Eerst krijgen de drie kopstukken de tijd om hun programma toe te lichten. Waarop willen ze inzetten de volgende 6 jaar?

Het debat zelf wordt gevoerd rond drie thema’s:
Mobiliteit

Kernversterking

Vrije tijd

Ten slotte krijgen de kopstukken nog even de tijd om een sterk en een zwak punt uit het programma van de andere partijen te belichten én kunnen ze een partijplaat kiezen: een nummer dat past bij hun programma.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *