vrijdag, mei 24, 2024
Aperitiefshow

Eveline Cannoot komt naar de Aperitiefshow

Zondag 15 juli is er een bijzondere aflevering van de Aperitiefshow tussen 11u en 13u. Voor de gelegenheid wordt het programma deze keer gepresenteerd door Geert Van de Zande & Steven. Onze Rik Van de Velde neemt eventjes een zomerbreak. In het eerste deel van de Aperitiefshow tussen 11u en 12u verwachten we (na het grote succes op het voorbije Molenland Feest) niemand minder dan Eveline Cannoot. Een openhartig gesprek met Eveline over haar jongste album en nog veel meer.

Eveline Cannoot begroet jullie graag voor een foto of handtekening in de studio van Radio Oost West (Hoogweg 16 Wingene)

Het wordt alvast een aperitiefshow om van te likkebaarden!

Iedereen is vanharte welkom in de studio!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *