maandag, mei 20, 2024
AperitiefshowStudio Oost WestUit de studio

Hoogweg 16 op zondag 3 maart

De uitzending van Hoogweg 16 van komende zondag 3 maart heeft weer een sterk programma.

Er is een babbel en een live optreden van De Gestemde Snaren. Twee mannen, twee stemmen en twee gitaren. Om 10 uur komt Stefan Lambert van het Rode Kruis uit Tielt vertellen over hun werking. Rond half elf is er de Ronde van Oost West met deze keer een studiobezoek van de burgemeester van Pittem: Ivan Delaere.

Tom Braet, voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst van Wingene, komt iedereen uitnodigen naar de opening van het antennepunt Geselle in Zwevezele. Er is ook bezoek van de Orde van de Drie Sleutels uit Tielt met de Stadsprins en de Sleutelfee. De fans van Laura Lynn kunnen omstreeks half één hun idool ontmoeten in onze studio waar ze langskomt voor een babbel.

Zondag valt dus er heel wat te beleven in ons live-programma Hoogweg 16! Iedereen is welkom in Studio 2 van Radio Oost West in de Hoogweg 16 in Wingene.

Hoogweg 16 is een programma van Rik Van de Velde en Jo De Groot.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *