donderdag, juni 13, 2024
Studio Oost WestUit de studio

Bevers Harmonieorkest brengt ‘The Queen Symphony’ en vertelde er graag alles over in Studio Oost West

Op vrijdag 1 juni kan je in de Sint-Jan-De-Doperkerk in Beveren-Leie terecht voor “The Queen Symphony”, een uniek concert van het Bevers Harmonieorkest in samenwerking met het koor Con Cuore Waregem en met solowerk voor viool, cello en piano.  Op het programma onder meer het meesterwerk van Tolga Kashif “The Queen Symphony”, gebaseerd op melodieën van de legendarische rockband Queen.  Ook word de hymne “Domus Waroniensis” uitgevoerd die speciaal voor de opening van de Waregemse Zuidboulevard werd gecomponeerd.  Deze samenwerking tussen 2 Waregemse muzikale ambassadeurs vergt toch wel een woordje tekst en uitleg.  Jo De Groot had hierover een telefonische babbel met Pieter Hebben, bestuurlid en muzikant van het Bevers Harmonieorkest.

Tickets: http://www.beversharmonieorkest.be 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *