maandag, april 22, 2024
Hoogweg 16

Hoogweg 16 op zondag 3 maart

Op de eerste zondag van de maand is er een vaste afspraak met Hoogweg 16. Op zondag 3 maart ontvangen Katrien en Jo opnieuw heel fijne mensen met heel fijne verhalen.

Wandelvoetbalclub ’t Pompierke uit Tielt komt langs. Aan het televisie-programma The Voice doet er iemand uit onze regio mee, Selina uit Zulte. Binnenkort een groots totaalspektakel in Tielt genaamd In Harmonie. Voorzitter van één van de muziekvereniging Rudi Alliet komt er meer over vertellen. Uit Wingene mogen Katrien en Jo ook de mensen van het veilingshuis Flanders Auctions verwelkomen en zangeres Birthe is ook van de partij. Hans Declerq, directeur van WZC Amphora in Wingene komt ons alles vertellen over “Dag op Overschot”.

Live muziek is er deze keer van De Locko’s.

Jij bent ook welkom, helemaal gratis vanaf 10 uur op Hoogweg 16 in Wingene.