dinsdag, april 16, 2024
Hoogweg 16Uit de studio

Hoogweg 16: de fusie Tielt-Meulebeke, 35 jaar burgemeesterschap in Dentergem, de NRG-hub in Desselgem, uitbaters Molenerf doen mee aan Met Vier In Bed en Tom Hoornaert over Bart Vanden Bossche

Op zondag 5 november is er de tweede editie van Hoogweg 16 van het nieuwe seizoen. Heel wat interessante onderwerpen die in goede banen worden geleid door Katrien en Jo, live vanuit onze radiostudio. De burgemeesters van Tielt en Meulebeke komen langs en vertellen ons meer over de nakende fusieplannen. In Dentergem viert burgemeester Koenraad Degroote zijn 35 jaar burgemeesterschap en hij heeft het ook over het uiteenvallen van de politiezone Midow. 

CEO van de CRM-groep, Roland Maes, komt in Hoogweg 16 meer vertellen over de NRG-hub. Dat is een laadstation voor 23 auto’s in Desselgem. De uitbaters van B&B ’t Molenerf uit Ruiselede komen meer verdelen over hun deelname aan Met Vier In Bed op VTM en Tom Hoornaert komt vertellen over zijn vriendschap met wijlen Bart Vanden Bossche.

Muzikale gast is coverband The Rumours uit Ruiselede.

Jij kan er gratis bij zijn van op de eerste rij: vanaf 10 uur ben je welkom in Studio 2 aan de Hoogweg 16 in Wingene. Tot dan!