vrijdag, mei 24, 2024
Uit de studioWeekendstart

45 jaar Harry op de radio

Komende zaterdag een speciale gebeurtenis in radioland, want collega Harry maakt dan precies 45 jaar radio!

Alles begon op 14 oktober 1978 met de ziekenomroep Horizon in Roeselare. Een passie die een heuse hobby werd en die uiteindelijk een groot deel van zijn actief beroepsleven zou invullen.

In 1983 werd Harry de eerste fulltime medewerker in België voor een toen regionale radio die met hun 1,6kW zelfs in het centrum van Brussel te horen was. Hij maakte ook de tijd van de “vrije radio’s” van dichtbij mee. Harry kon er later zijn fulltime job van maken die ook aangevuld werd met een zelfstandig statuut.

Vandaag, 45 jaar later, is Harry nog steeds radio-actief. Via Radio Oost West kan hij zijn “Harry ei” kwijtgeraken in WeekendStart sinds september 2020.

Voor de gelegenheid maakt Harry dan ook een aparte special op vrijdag 13 oktober tussen 17 en 19 uur. Wat herinneringen ophalen, aangevuld met passende muziek. Het blijft trouwens niet bij die ene uitzending. In de volgende weken komt het thema 45 jaar nog een paar keer terug.

Op 14 oktober zelf hebben we met Radio Oost West een live-uitzending vanop Race For The Cure in Zwevezele en Harry is er vanaf 16 uur bij. Tot dan!