vrijdag, mei 24, 2024
Hoogweg 16Uit de studio

Hoogweg 16 op 7 mei

Ook op de eerste zondag van de maand nodigen Katrien en Jo jou uit in de radiostudio’s van Radio Oost West voor een nieuwe Hoogweg 16.

In het infotainmentprogramma komen Paul Degroote, afscheidnemend voorzitter van voetbalclub Zwevezele en burgemeester van Tielt, Luc Vannieuwenhuyse langs. Hans Cools is een stand-up comedian en rijzende ster uit Lichtervelde. Ook hij komt langs voor een fijne babbel bij Katrien en Jo.

Het online platform Welbi biedt ondertussen 1 jaar aan diensten aan in onze regio. Wat is het precies en hoe kan je het aanspreken? De organisatie Curando komt er alles over vertellen.

Zanger Igance Baert komt ook meer over zichzelf vertellen en aangezwommen komt ultrazwemmer Marc Lambrecht uit Wielsbeke. Live muziek is er uiteraard ook. We mogen The Voice Kids Elise Lagrou en Ebe verwelkomen. Hoogweg 16. Opnieuw een meer dan gezellige zondagmiddag bij Radio Oost West.

Jij kan als luisteraar alles volgen vanaf 10 uur via onze kanalen. Of live door gratis langs te komen in Hoogweg 16 in Wingene. Tot dan!