maandag, april 22, 2024
Hoogweg 16Uit de studio

Hoogweg 16 op 5 februari met Lieven Huys, het Whiskeyfestival in Waregem, Denis Freayman en Heidi Lievrouw over de Plaetsmolen in Pittem en Rik Stevens nieuwe voorzitter bij Gildhof Tielt

Op zondag 5 februari zet Radio Oost West haar deuren opnieuw wagenwijd open en dat voor onze eerste aflevering dit jaar van het infotainementprogramma Hoogweg 16. Tussen 10 en 13 uur schuiven weer heel wat praatgasten aan voor een babbel. 

We verwelkomen onder meer burgemeester Lieven Huys van Wingene. Hij brengt zijn nieuwjaarsbrief mee. Komen ook langs: de organisatoren van het 3de Zuid-West-Vlaams Whiskeyfestival in Waregem en burgemeester Denis Freayman en schepen Heidi Lievrouw van Pittem over de Plaetsmolen. 

In februari wordt er een nieuw cyclocrossparcours ingehuldigd op de site naast onze radiostudio’s in Wingene. Geert Vanhullebusch van Wingene For Clycing komt er alles over vertellen bij Katrien en Jo. Zangeres Melissa Arnone uit Tielt komt haar project Imagine uit de doeken doen en Rik Stevens is de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het cultuurcentrum Gildhof uit Tielt. 

Muzikaal wordt je verwend door Jason Bradley en Greg die enkele nummers live brengen in onze studio’s. 

En jij. Wel, jij kan er gratis bij zijn! Breng je beste humeur mee, wij zorgen voor de gezelligheid. 

Noteer het alvast in de agenda: zondag 5 februari: Hoogweg 16, helemaal live vanuit studio 2 in de Hoogweg 16 in Wingene. Het wordt weer gewoon gezellig bij Radio Oost West.

Weet jij iets leuks te vertellen of organiseer je binnenkort een evenement? Kom dan eens langs tijdens ons programma. Laat het ons weten via info@radiooostwest.be. Tot binnenkort!