maandag, mei 20, 2024
Hoogweg 16Uit de studio

Hoogweg 16: kerstconcert van de koren Cantiga, Terpsichore en Cantando, Paul Vanlaere over 25e jaarboek Ons Wingene, brugfiguur Jozefien van Ruiselede, Veloclub De Leiezonen bestaat 100 jaar en fusie Wingene-Ruiselede

Op zondag 4 december openen Katrien en Jo opnieuw de deuren van Studio 2 voor een nieuwe editie van Hoogweg 16. Het maandelijks infotainementprogramma van Radio Oost West.

Michiel Dejaeger komt vertellen over het kerstconcert van de koren Cantiga, Terpsichore en Cantando in december. Paul Vanlaere vertelt over zijn werk aan het 25ste jaarboek van de heemkundige kring Ons Wingene. De nieuwe brugfiguur van Ruiselede, Jozefien Craeymeersch, komt meer vertellen over haar nieuwe functie.

Marc Fourneau en Jef Verhamme van de Koninklijke Veloclub De Leiezonen vieren het 100 jarig bestaan van de vereniging en Jo en Katrien hebben het samen met enkele verenigingen ook nog over de fusieplannen van Wingene en Ruiselede.

Hoogweg 16 is er vanaf 10 uur op zondag 4 december op Radio Oost West. Kom alles live meemaken in onze Studio 2 op Hoogweg 16 in Wingene. Tot dan!