vrijdag, mei 24, 2024
Hoogweg 16Uit de studio

Hoogweg 16 op 6 november met oppositie Wingene-Ruiselede, brouwerij De Bie en barbecueteam Smokey Wizards

Op zondag 6 november kan je bij Radio Oost West opnieuw genieten van een nieuwe editie van het infotainmentprogramma Hoogweg 16. Presentatoren Katrien en Jo brengen opnieuw een gevarieerd programma met onder andere een gesprek rond de fusieplannen van gemeenten Wingene en Ruiselede met de oppositiepartijen.

In Studio 2 ontvangen we die dag ook Nicolas Tjoen van Brouwerij De Bie uit Wakken. Zij vielen recent in de prijzen met hun ambachtelijke pils Hellekapelle. Uit Wingene komen Geert Devriese en Ingrid Luyssen langs van de gelijknamige sierplantenkwekerij. Verder bakken Katrien en Jo het goed bruin, want het barbecueteam Smokey Wizards uit Zwevezele komt vertellen over hun deelname aan het WK Barbecue in Torhout.

Voor de live muziek zorgt dit keer de coverband Work in Progress. En jij, wel, jij kan er gratis live bij zijn in onze studio in de Hoogweg 16 in Wingene.

Noteer alvast: Hoogweg 16, op zondag 6 november van 10 tot 13 uur op Radio Oost West natuurlijk, de gezelligste in de regio.