vrijdag, mei 24, 2024
Bruegelfeesten Wingene

Feesten met Bruegel in Wingene op Radio Oost West

Komende zondag 4 september brengt Radio Oost West een live-uitzending vanuit Wingene en dit ter gelegenheid van de Bruegelfeesten. Tussen 9 en 13 uur verwelkomen wij op ons podium de verantwoordelijken die de werkgroepen rond de Bruegelfeesten in goede banen leiden.

Schepen van feestelijkheden Ann Mesure en Christophe Depaemelaere komen ook langs voor een babbel. Christophe blikt al even vooruit naar de wielerwedstrijd Wingene Koers op 7 september. Tussendoor zijn er enkele gesprekken met de uitbaters van de deelnemende kraampjes tijdens de lokale markt en leuke muziek vervolledigd het geheel.

Het wordt dus weer gewoon gezellig komende zondag 4 september op Radio Oost West!

Deze live-uitzending wordt mogelijk gemaakt dankzij het Bruegelcomité in samenwerking met het gemeentebestuur van Wingene.