donderdag, juni 13, 2024
Studio Oost West

Studio Oost West op zondag terug over Wielsbeekse Feesten en Pittem Lustert en kandidate Miss Fashion

Nu zondag komt er een einde aan de zomerstop van Studio Oost West op zondag en neemt Jo De Groot terug plaats achter de microfoon. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen heeft hij voor jou de volgende onderwerpen:

  • Wielsbeeks Schepen Daisy Haydon, schepen van feestelijkheden over de komende Wielsbeekse Feesten
  • Soraya Bossuyt uit Waregem is kandidate Miss Fashion
  • Annick Debonné uit Pittem over de actie “Pittem Lustert”

Verder snuistert Jo ook in zijn privé-muziekcollectie en dat in “Jo’s platenkast” en zijn er uiteraard ook de vaste onderwerpen: leuke muziek, regio-uittips en het weerpraatje met Michiel. Studio Oost West is er dus terug, nu zondag 21 augustus tussen 9 en 11 uur op Radio Oost West.