zondag, mei 19, 2024
Studio Oost WestUit de studio

Studio Oost West met Bram De Win en OpenDoek

Zondag een nieuwe editie van Studio Oost West.

Zo belt Jo De Groot met Bram De Win van OpenDoek in verband met “Het Bankje”, een podcast die je kan beluisteren als je deze zomer in Groot-Wielsbeke op één van de 10 geselecteerde banken plaats neemt om even te verpozen. Verder heeft Jo ook een babbel met Denis Fraeyman, schepen in Pittem en toekomstig burgemeester. Met hem praat Jo over buurtprotest na geluidsoverlast van padelterreinen en blikt hij ook vooruit op Zotte Maandag. 

Jo legt ook een lijntje uit naar Dentergem waar hij met burgemeester Koenraad Degroote de plannen bekijkt voor de aanleg van aanlegsteigers en een ligweide in Wakken. Tot slot is er een blik op de weerkaarten met weerman Michiel Bonte. 

Tussendoor is er uiteraard aandacht voor activiteiten in de regio en zonnige muziek.