vrijdag, mei 24, 2024
Weekendstart

Weekendstart goes Kiev

Op vrijdag 1 april kan je luisteren naar een bijzondere uitzending van het wekelijkse radioprogramma Weekendstart van 17 tot 19 uur! Harry heeft gezorgd voor een bijdrage afgestemd op luisteraars én gericht op de vele vluchtelingen uit Oekraïne die vandaag in onze uitzendregio verblijven.

Je hoort onder meer een overzicht van nieuwe initiatieven én interviews met een aantal inwoners uit de hoofdstad Kiev, aangevuld met muziek die het heden een gezicht geeft. Deze interviews zijn exclusief voor Radio Oost West en worden telkens voorafgegaan door een samenvattende Nederlandstalige vertaling.

Het doel van deze bijdrage is om zoveel als mogelijk vluchtelingen hiermee te bereiken en hen allen in deze voor hen bizarre tijden even een moment van verpozing en rust te bieden.