maandag, april 22, 2024
Molenland Feest

Langverwachte 15de editie Molenland Feest op 23 april

Op zaterdag 23 april kunnen we dan eindelijk – na 2 jaar wachten – de 15de editie van Molenland Feest vieren!

We doen dat in het goeie gezelschap van Sam Gooris, Herbert Verhaeghe en Eveline Cannoot. En voor slechts 30 euro kan je er bij zijn. Weer er dus snel bij en schaf nu jouw tickets aan via de verschillende verkooppunten (zie affiche). Je kan ook jouw tickets kopen door het gepaste bedrag over te schrijven naar BE35 9731 0711 7437 van de Radioclub, p/a Deken Darraslaan 65, Tielt. Gelieve jouw naam, adres en contactgegevens duidelijk te vermelden. De toegangskaarten (die ook de maaltijdkaarten zijn), worden jou dan bezorgd.

Heb je nog tickets van de afgelaste editie van 2020? Deze zijn nog geldig, maar moet je vooraf inruilen voor nieuwe toegangskaarten via één van de verkooppunten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *