vrijdag, mei 24, 2024
regio aan het woord

Ook wij zullen Kurt missen

Lokaal perscollega Kurt Van Eenooghe is dinsdagavond onverwacht overleden. Hij was jarenlang een bekend gezicht in Pittem, waar hij vaak op pad was met zijn fototoestel in de hand. Kurt was na een reportage of bij een bijeenkomst van de Tieltse Perskring altijd te vinden voor een gezellige babbel.

Dat zullen we missen. Sterkte aan familie en vrienden!

Kurt woonde in Zwevezele en werkte bij bouwbedrijf nv De Vriese in Koolskamp. Na zijn dagtaak bracht hij voor de collega’s van Het Nieuwsblad regelmatig verslag uit van tal van evenementen in Pittem, al kon je hem in de weekends ook in Wingene, Zwevezele of Tielt tegen het lijf lopen. We herinneren hem als een goedlachse man die altijd tijd had voor een babbel. Hij was ook al jaren een gewaardeerd lid van de Tieltse Perskring. Kurt werd 56 jaar en laat twee zonen na. De uitvaartplechtigheid vindt komende woensdag plaats om 11 uur in de aula van uitvaartzorg Viaene-Vinckier in Tielt.

Eerder moest de Tieltse Perskring te vroeg afscheid nemen van Marc Debruyne.

Info en foto: Sam Van Acker, HLN.be