donderdag, juni 13, 2024
Hoogweg 16

Op zondag gaan de deuren van Hoogweg 16 opnieuw open

Op zondag 3 oktober zwaait Radio Oost West opnieuw de deuren van studio 2 wagenwijd open. Na anderhalf jaar herneemt het infotainmentprogramma Hoogweg 16. Rik Van de Velde en Jo De Groot hebben opnieuw gezorgd voor een gevarieerd programma.

Ze ontvangen de Tieltse schepen van Cultuur en Erfgoed Grietje Goossens en de stadsarchivaris Hannes Vanhauwaert. Zij komen praten over de vliegtuigramp in Aarsele 50 jaar geleden.

Hondenkenner Niko De Smet uit Ruiselede komt ons een pootje geven en heeft het over een nieuw project omtrent honden en prikkels.

In Zulte vieren ze dit jaar 100 jaar Roger Raveel. Voor de gelegenheid komt schepen van Cultuur Michaël Vandemeulebroecke een woordje uitleg geven.

In Tielt heeft de plaatselijke Unizo-afdeling een nieuw bestuur. Voorzitter Mathieu Van De Velde komt die voorstellen.

Uit Wielsbeke hebben we Jan De Potter, voorzitter van oppositiepartij U. Hij komt hun standpunt uitleggen over de definitieve sluiting van het openluchtzwembad.

Er is ook cultuurnieuws. De Wingense schepen Brecht Warnez, stelt het nieuwe cultuurseizoen voor.

Live muziek is er van Kurt Lesaffre en zijn combo. Zij loodsen ons binnen in de wereld van de croonermuziek. Noteer alvast zondag 3 oktober met stip in jouw agenda. Je bent tussen 09 en 13 uur van harte gratis welkom in onze studio 2 aan de Hoogweg 16 in Wingene. We maken het gewoon heel gezellig!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *