donderdag, juni 13, 2024
Studio Oost West

Te gast in Studio Oost West, o.a. Germain van Gezinsbond Desselgem die 100-jarig bestaan viert en paralympisch kampioene Michèle George

Komende zondag een nieuwe aflevering van Studio Oost West met Jo De Groot.

Germain Courtens van de Desselgemse afdeling van de Gezinsbond vertelt over het 100-jarig bestaan van de vereniging in de gemeente. David Verbeure van het Nieuw Wakkens Toneel komt bij Jo De Groot vertellen over de première van de klucht “Een vlo in het oor”. Elien Vernackt, Erfgoedconsulenten van Radar, vertelt meer over de Open Monumentendag op zondag 12 september. Er is ook een babbel met paralympisch kampioene en ereburger van Waregem, Michèle George.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *