donderdag, juni 13, 2024
CoronaOost West Landregio aan het woordStudio Oost West

Verenigingsleven stilgelegd in onze regio door corona

In enkele gemeenten in onze regio (Wingene, Pittem, Meulebeke, Ruiselede en Ingelmunster) wordt het verenigingsleven de komende weken een halt toegeroepen. Men wil op die manier de stijgende coronabesmettingen een halt toeroepen.

Dit betekent dat heel wat activiteiten in onze regio niet meer doorgaan! Dit kan ook betekenen dat info in onze regionale berichtgeving niet het laatste correcte nieuws bevat. Wij verwijzen dan ook graag naar de organisatoren voor de laatste stand van zaken. Wij doen ons best om alles zo goed als mogelijk op te volgen voor jullie.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *