maandag, mei 20, 2024
CoronaMolenland Feest

HERBELEEF Molenland Feest vanuit jouw kot! #SamenTegenCorona

Eerder moest Radio Oost West de editie van Molenland Feest verhuizen naar 2021 door de coronacrisis. Jammer genoeg geen optredens van Our Melody, Herbert, Eveline Cannoot en Sam Gooris dit jaar in Wingene. Echter. Waar een wil is, is een weg!

Op zaterdag 18 april, de datum waarop Molenland Feest zou plaatsvinden in De Verrekijker in Wingene, draait Jan Space tussen 20 en 22 uur op Radio Oost West. Hij neemt je mee doorheen de vele artiesten die de afgelopen jaren de revue mochten passeren op Molenland Feest. Molenland Feest Vanuit Je Kot.

#SamenTegenCorona #BlijfInUwKot

Herbeleef de uitzending:

deel 1 (20 – 21 uur)

deel 2 (21 – 22 uur)

deel 3 (22 – 23 uur)

deel 4 (23 – middernacht)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *