vrijdag, mei 24, 2024
Corona

Radio Oost West neemt maatregelen in het kader van het coronavirus

Na de federale beslissingen om een halt toe te roepen aan de verdere verspreiding van het coronavirus, zien wij als radiostation onszelf genoodzaakt om de nodige maatregelen te treffen. De gezondheid van onze vrijwilligers is zeer belangrijk voor ons!

De komende live-uitzendingen van het infotainment programma Hoogweg 16 gaan niet door! In functie van de voorbereiding aan het programma en de onduidelijkheid over de toekomstige mogelijkheden lijkt dit ons de beste beslissing te zijn. De gasten die al uitgenodigd waren worden persoonlijk verwittigd. Wij danken hen dan ook voor het begrip!

Verder worden alle interviews in onze studio’s of een telefonisch manier op de radio gebracht. Onze studio’s zijn hier technisch voor uitgerust, wat er voor zorgt dat deze ommezwaai op een vlotte manier kan gebeuren. De presentatoren van de verschillende programma’s nemen hiervoor zelf een coördinerende rol op zich.

Als regionale radio maken we elke dag een sterk punt van onze band met de regio en wat er leeft! In onze rubriek Streekkalender en de programm’s Oost West Land blijven we onze luisteraars op de hoogte houden van wat er in onze regio gebeurd én wat er mogelijk is. Voor gedetailleerde informatie omtrent de activiteiten uit onze regio verwijzen we door naar de organisatoren.

Intern wordt extra aandacht gegeven aan hygiëne door voldoende ontsmettingsproducten beschikbaar te houden voor onze vrijwilligers in de studio’s. Er wordt ook zoveel als mogelijk ingezet op werken vanop afstand.

Blijf zeker onze website én onze Facebookpagina volgen voor meer informatie.

Alvast bedankt voor het begrip!

Namens de vzw Radio Molenland,
voorzitter Stuurgroep Radio Oost West,
Eric Verhenne

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *