Radio Oost West neemt maatregelen in het kader van het coronavirus

Na de federale beslissingen om een halt toe te roepen aan de verdere verspreiding van het coronavirus, zien wij als radiostation onszelf genoodzaakt om de nodige maatregelen te treffen. De gezondheid van onze vrijwilligers is zeer belangrijk voor ons!

De komende live-uitzending van zondag 5 april van het infotainment programma Hoogweg 16 gaat niet door! In functie van de voorbereiding aan het programma en de eventuele korte tijd tussen de beslissing en de annulering lijkt dit ons de beste beslissing te zijn. De gasten die al uitgenodigd waren voor deze uitzending worden persoonlijk verwittigd. Wij danken hen dan ook voor het begrip!

Verder worden alle geplande interviews in onze studio’s tot en met 19 april ofwel uitgesteld ofwel op een telefonisch manier op de radio gebracht. Onze studio’s zijn hier technisch voor uitgerust, wat er voor zorgt dat deze ommezwaai op een vlotte manier kan gebeuren. De presentatoren van de verschillende programma’s nemen hiervoor zelf een coördinerende rol op zich.

Als regionale radio maken we elke dag een sterk punt van onze band met de regio en wat er leeft! Echter zien we momenteel onszelf genoodzaakt om onze dagelijkse rubrieken Streek- en Cultuurkalender en Oost West Land terug te schroeven. Dit om geen verkeerde informatie naar onze luisteraars over te brengen. We verwijzen dan ook op onze website naar de organisatoren van de activiteiten in de regio voor meer informatie.

Intern wordt nog extra aandacht gegeven aan hygiëne door voldoende ontsmettingsproducten beschikbaar te houden voor onze vrijwilligers in de studio’s. Er wordt ook zoveel als mogelijk ingezet op werken vanop afstand.

Update 27/03: ook het Molenland Feest van zaterdag 18 april gaan niet door! Heb je al toegangskaarten gekocht? Hou deze zeker bij! Je zal ze kunnen inruilen voor een volgende editie of voor een terugbetaling. Je gekocht ticket blijft dus geldig! 

Blijf zeker onze website én onze Facebookpagina volgen voor meer informatie.

Alvast bedankt voor het begrip!

Namens de vzw Radio Molenland,
voorzitter Stuurgroep Radio Oost West,
Eric Verhenne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *