Burgemeesters aan het woord in Studio Oost West

Na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober is het tijd om kennis te maken met de nieuwe en de herverkozen burgemeesters uit het zendgebied van Radio Oost West. Jo De Groot nodigt in het programma Studio Oost West elke zondag in januari en februari een burgemeester uit op de koffie.

Wielsbeke, Oostrozebeke, Ruiselede, Dentergem, Wingene, Tielt, Waregem, Meulebeke en Pittem tekenen present. Meteen een ideale gelegenheid om zichzelf nog eens nader aan het publiek voor te stellen en hun plannen voor de komende legislatuur uit de doeken te doen.

Studio Oost West is te beluisteren elke zondagmorgen tussen 9 en 11 uur via de fm-band op 106.5 (Tielt) en 107.3 (Wielsbeke/Waregem). Radio Oost West, gewoon gezellig!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *