vrijdag, mei 24, 2024
AperitiefshowUit de studio

Herbert Verhaeghe op bezoek in de Aperitiefshow komende zondag

De kerstperiode komt er stilletjes aan en ook bij Radio Oost West laten we die gezellige kerstsfeer horen vanaf 7 december. Om al met volle teugen te genieten van een vleugje kerstmagie is er op zondag 2 december een speciale aflevering van de Aperitiefshow!

Vanaf 11 uur verwachten we niemand minder dan Herbert Verhaeghe die er zijn nieuwe kerstalbum Verwonderd komt voorstellen. Wil je graag op de foto met hem, een handtekening of gewoon een gezellige babbel? Dan ben je van harte welkom op vanaf 11 uur in de radiostudio’s in de Hoogweg 16 in Wingene.

Voor één van zijn kerstsingles streek Herbert trouwens neer in onze regio: de pastorie van Kanegem bij Tielt.

Tot dan!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *