maandag, juli 22, 2024
RegionieuwsStudio Oost WestUit de studio

Internaat KSO Tielt-Ruiselede schenkt 1 736,53 euro het Kinderkankerfonds

Het internaat van de scholengroep KSO Tielt-Ruiselede steunde dit jaar als goede doel het Kinderkankerfonds. Via verschillende leuke acties, zoals snoepjeszakken verkopen en een tombola tijdens het grootouderfeest, zamelden ze een bedrag van 1 736,53 euro in!

Op woensdag 6 juni mochten enkele leerlingen de mooie som persoonlijk overhandigen in het Prinses Elisabeth Kinderziekenhuis UZ Gent. Er werd ook een bezoek gebracht aan deLIEving, een speel- en leefruimte waar broers en zussen van kinderen met kanker en kinderen van ouders met kanker naar hartenlust kunnen spelen.

Foto: GF

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *