vrijdag, mei 24, 2024
Muzikale LetterUit de studio

De finale komt piepen aan de horizon in De Mol

Dat De Mol over een serieuze portie acteertalent moet beschikken was al langer duidelijk, maar in aflevering zes was het ook tijd om dat te bewijzen. De kandidaten kregen immers elk de kans om De Mol aan de hand van enkele experimenten op de proef te stellen. Hete pepers, kietelen van de voeten, akelige filmbeelden bekijken, een stinkbom en een mystery box vol kakkerlakken… allemaal beproevingen die de kandidaten moesten doorstaan maar waarvan De Mol gespaard zou blijven. Hij of Zij had de taak om de verwachte emotie te faken.

Hopelijk leverde het de kandidaten wat extra informatie op in hun zoektocht naar de saboteur onder hen, want zeker in deze fase van het spel kan dat het verschil betekenen tussen een rood of groen scherm. Pieter moest zich daarover deze keer alvast geen zorgen maken, want zijn geit uit de laatste opdracht leverde hem een vrijstelling op voor de eliminatie. Het bleek uiteindelijk Joke die tijdens deze test het minst correcte antwoorden wist te geven, en het spel aan het einde van aflevering zes moest verlaten.

Ook van de dierenarts uit Tielt kunnen we dus met zekerheid zeggen dat ze niet de saboteur van dienst is. Zij bracht tot dusvers nochtans et minste geld op. Ze wilde echter niet meer meespelen voor pasvragen of een vrijstelling en moest dat bekopen. Dat vele kijkers geschrokken zullen zijn bij het zien van het rood scherm, kunnen we bijna met zekerheid zeggen.

Wie is dan wel De Mol? Is het financiënkenner Baha? Student Lloyd? Marinier Pascale? Of priester Pieter? Komende zondag valt de laatste kandidaat af en weten we wie naar de finale mag gaan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *