vrijdag, mei 24, 2024
Muzikale LetterProgramma'sUit de studio

Wie is De Mol?

Vorige week moesten we in de eerste aflevering afscheid nemen van Kelly. Zij wist niet als snelste te antwoorden op de vragen en moest de groep verlaten. Waar wie is dan wel de mol?

Ook na de tweede aflevering van gisteren gonst het opnieuw van de theorieën. Het is alvast niet Channy, die voor sommigen toch wel verdacht was.

Joke was dan toch niet verdwenen na haar plotse vertrek vorige week. Ze mocht het tegen de groep opnemen in ruil voor pasvragen. Enkelen, en dan hebben we het vooral over de pickuptruck, besloten toch hun eigen strategie toe te passen en knalden Joke dood. Dat resulteerde in geen geld voor de groep. Joke had echter zelf ook vals gespeeld. Ze hield een jeton voor een pasvraag achter de hand.

Jeffrey en Katrien kregen de kans om in de Molboekjes te kijken. Na voorzichtig aandringen van Jeffrey hebben ze het dan toch niet gedaan. Een mooie zet voor de groepspot. Het leverde 3000 euro op.

Als we even de theorie van het geld volgen dan zien we dat Joke het minste geld opbracht en daarmee natuurlijk als Mol kan aangeduid worden.

bron: WieIsDeMol.be

Enkele theorieën wijzen ook in de richting van de kledij. Zo droeg Jeffrey al bij verschillende opdrachten een t-shirt met een passend opschrift.

Nog een tip met een rekensom op Twitter: de nummers van de nummerplaten van de auto’s zijn 84 en 73. Als je die getalen omdraait heb je 48 en 37. Vermenigvuldig je deze met elkaar, bekom je 1776. Tel je die vier cijfers op dan heb je 21. De leeftijd van Lloyd.

Het wordt opnieuw uitkijken naar volgende week.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *