zondag, juni 16, 2024
Programma'sStudio Oost WestUit de studio

Een gevuld weekend in Studio Oost West

Lien had op zaterdagnamiddag in Studio Oost West bezoek van Flore uit Wingene. Zij won afgelopen week een piano! Eind januari is er een nieuwe editie van het gratis Patersdreef Indoor Festival. Lien sprak met de organisatoren.

Op zondagvoormiddag kwam er heel wat volk over de vloer bij Randy in Studio Oost West. Mathea lanceerde een oproep voor de audities van de nieuwe productie Annie en het Aerseels Volkstoneel kwam vertellen over hun nieuw toneelstuk in maart. Samen met burgemeester van Tielt Els De Rammelaere en schepen Veerle Vervaeke blikte Randy al even vooruit op de verkiezingen in oktober.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *