vrijdag, mei 24, 2024
Ongecategoriseerd

Afscheid van Molenland FM op 31 december

Op 1 januari klinkt er een nieuw geluid in de regio. Radio Oost West zal vanaf dan te horen zijn op de FM-frequentie 106.5 vanuit Tielt. Radio Oost West biedt regionale radio voor de stad Tielt en de omliggende gemeenten met uitgesproken aandacht voor regionaal nieuws, evenementen en het verenigingsleven en een aangename muzikale mix.

Radio Oost West wordt een voortzetting van Radio Molenland FM, de gezellige familieradio voor de Tieltse regio die uitzendt sinds 27 mei 2004 op 106.5 FM. Voor de luisteraars in de regio Tielt verandert er dus weinig. Zij kunnen gewoon hun radio op hun vertrouwde frequentie laten staan en zullen vanaf 1 januari het vernieuwde radiostation kunnen beluisteren. Er komt een nieuw zendschema met een combinatie van vertrouwde programma’s en nieuwe accenten. Op korte termijn zal Radio Oost West echter ook te beluisteren zijn op de FM-frequentie 107.3 vanuit Wielsbeke. Het is hiervoor enkel nog wachten op een definitieve zendvergunning. Hierdoor zal het zendgebied van Radio Oost West zich uitstrekken van Aalter tot Waregem voor de brede regio in het oosten van West-Vlaanderen. Bovendien kan iedereen waar ook ter wereld luisteren naar Radio Oost West via het internet: live-streaming op de website www.radiooostwest.be of via een radiotoestel dat is aangesloten op het internet.

Afscheidsprogramma op 31 december

Op 31 december willen we op een gepaste wijze afscheid nemen van Radio Molenland FM na 13 jaar onafgebroken uitzenden. Tussen 11u en 18u wordt een afscheidsprogramma uitgezonden met alle vertrouwde stemmen achter de micro. Verhalen, weetjes en memorabele momenten uit dertien jaar radiogeschiedenis komen aan bod. Denk hierbij aan het jaarlijkse Molenland Feest met artiesten als Laura Lynn, Luc Steeno en Christoff & Lindsey of de feestelijke live-uitzending voor 10 jaar Molenland FM in 2014 vanop de Poelberg in Tielt. Alle luisteraars en sympathisanten zijn trouwens van harte welkom om tijdens de uitzending afscheid te komen nemen van het jaar 2017 en van Radio Molenland FM. Er wordt daarvoor een gezellige ruimte voorzien bij onze radiostudio (Hoogweg 16, Wingene). Een kort bezoek aan de radiostudio zelf voor geïnteresseerden kan zeker ook.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *