maandag, april 22, 2024
Uit de studio

Eindejaar op Molenland FM

Vanaf 1 januari wordt Molenland FM herboren als Radio Oost West. Nog steeds jouw gezellige familieradio, maar binnenkort voor een nog grotere regio. Voor de laatste weken hebben we nog heel wat voor jou in petto.

Op zondag 24 december is er Kerstlink om 13 uur met Randy. We begeven ons op maandag 25 december op de kerstmarkt van Tielt tussen 14 en 17 uur. En op zaterdag 30 december om 15 uur is er het Jaaroverzicht van Infoclusief. Wat betekende 2017 voor onze regio? Op zaterdag 30 december halen we ook het verzoekprogramma Draaimolen nog eens van onder het stof met Jan en Steven. Stuur nu al jouw verzoekje door via studio@molenlandfm.be.”
Op de laatste dag van het jaar nemen we dan samen afscheid van Molenland FM. Tussen 11 en 18 uur kan je genieten van de mooiste muziek, leuke verhalen uit 13 jaar radio en mooie prijzen. Iedereen is van harte welkom om samen met ons afscheid te komen nemen van Molenland FM in onze studio (Hoogweg 16, Wingene). We snuiven verder naar Nieuwjaar samen met Fien en Randy in Hitlink op Oudejaar.

Vanaf 1 januari is er dan Radio Oost West. Gewoon gezellig. Breng jouw nieuwjaarswensen (voor je vrienden of voor ons?) op een originele manier. Je kan dat op maandag 1 januari bij Radio Oost West tussen 10 en 12 uur. Jouw favoriete platen en verzoekjes zijn welkom op info@radiooostwest.be.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *