Jij komt toch ook naar het Keizerspark op 11 juli?

Op zondag 11 juli wordt je verwacht op het Evementenplein in het Keizerspark van Wingene vanaf 10u30. Vanaf 11 uur is de Aperitiefshow er op locatie om gezellig te aperitieven bij leuke muziek, een babbel en een optreden van Our Melody.

Om 14 uur staat het kidspopduo BlitZ op het podium met kindershows. De WE-Streetband komt om 16 uur. Een fantastische coverband met zeven leerkrachten uit Wildenburg en Sint-Elooi. Om 18 uur eindigt de radio uitzending en DJ Steffy sluit de feestelijke dag af ter plaatse.

Tickets enkel in voorverkoop voor 5 euro via de website van de gemeente Wingene www.wingene.be. Wees er dus tijdig bij!

Dit coronaveilig evenement op 11 juli is een samenwerking tussen de gemeente Wingene, het oudercomité van de school van Wildenburg en
Radio Oost West.