maandag, september 25, 2023
Radioklanken

Radiomaken is teamwerk

Met veel trots stellen wij het team van Radio Oost West aan jullie voor bij de opstart van het nieuwe radiostation. Want radiomaken is al lang geen verhaal meer van een eenzame enthousiasteling en een microfoon. Het is echt teamwerk vandaag.

De groep is natuurlijk niet volledig, maar op de foto zie je vlnr. Danny Verlinden, Andries Verlinden, Joke Noffels, Geert Delbaere, Ewout Depauw, Liesbet Verlinden, Steven Sappin, Lien Depauw, Stefaan Lambert, Frank Wielfaert, Nele Verhenne, Tine Verhenne, Bart Van Hauwaert, Werner Devooght, Eric Verhenne, Randy De Clercq, Dieter Allaert, Jan Braeckevelt, Lieven Dossche, Maarten Huvaere, Lieven Vancoillie en Geert De Ketelaere

Foto met dank aan Sam Vanacker.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *